Om os


Kildemarksgaarden er beliggende ca. 4 km udenfor Haslev mod Næstved.

Gården er bygget i 1877 og har siden været drevet som traditionelt landbrug. Vi købte gården i oktober 2000. 

På gården bor Jesper, Trine, Tobias, Teis og Ditte. 

I 2002 startede vi "butikken" som dengang var en trillebør ved vejen med lidt kartofler fra køkkenhaven. Siden er køkkenhaven nedlagt og blevet til marker med grøntsager. Udvalget er udvidet en del, og det samme er maskinparken til at hjælpe os med at lægge kartofler, plante jordbær mm.

Trillebøren er udskiftet en del gange og idag har vi en butik der har åben hele året. Med salg af årstidens grønt og frugt.

Jorden dyrker vi med blandt andet: kartofler, jordbær, ærter, salater, løg, porre, gulerødder, rødbeder, bolsjebeder, gulebeder, persille, dild, glaskål, drueagurker, asier, spidskål, blomkål, spidskål, hvidkål, rødkål, grønkål, majs og meget andet.

I maj starter vi med friskopgravede kartofler.
Jordbærsæsonen starter i juni måned og varer ca. 6 uger. Vi har 4 forskellige sorter og har derfor jordbær det meste af sommeren.
Hold øje siden her og facebook om hvornår jordbær, kartofler og al det andet friske grønt er klar til salg.

Vi producerer grøntsager og jordbær, fordi vi selv bedst kan lide vare direkte fra jord til bord og synes, at flere skal have denne fornøjelse.

Vi har i flere år haft besøg i jordbærmarken af den nærliggende børnehave/dagpleje. Det er en fornøjelse at se alle de pæne rene børn rende rundt et par timer mellem alle jordbærerne for derefter at ligne halve jordbær selv.


Der er mulighed for selvpluk af jordbær og ærter – Se hvornår vi starter under: "I butikken ligenu" eller på facebook.

Følg med på facebook - Kildemarksgaarden, og bliv opdateret på nyheder og spændende arrangementer på vores gård.

Kom og besøg vores gårdbutik - Vi glæder os til at se jer